Nieuws


Lessen maandag 11 december 2017 gaan niet door!

Beste leden,

Wegens de afgegeven code rood door het KNMI hebben wij besloten om de lessen van maandag 11 december 2017 allemaal af te lassen. De lessen van morgen zullen vooralsnog wel door gaan. Mochten de weersomstandigheden morgen aanleiding geven om deze lessen ook af te lassen zullen we dat morgen aan de betreffende leden laten weten.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CGV Zoetermeer

Sinterklaas bij CGV Zoetermeer

Op woensdag 22 november was het zover. Sinterklaas bracht een bezoek aan CGV Zoetermeer. Zo’n 30 zenuwachtige kinderen zijn begonnen met het leren van een dansje. Tijdens het leren van het dansje kwamen er ineen een paar pieten binnen, maar Sinterklaas was er niet bij. Dat was wel raar, maar na een paar mooi gezongen liedjes kwam de Sint gelukkig toch. Alle kinderen hebben aan de Sint en zijn pieten laten zien wat ze allemaal kunnen. De Sint heeft genoten van alle mooie dingen die hij heeft gezien en kan niet wachten tot volgend jaar!

Dit jaar hebben wij hulp gekregen van een aantal leerlingen van het Atrium, school voor praktijkonderwijs. Wij willen jullie daar via deze weg nogmaals hartelijk voor bedanken!

DiZ op Cultuur Lokaal

Op zaterdag 23 september geven aantal dansers van DiZ een spetterend optreden tijdens Cultuur Lokaal. Onderstaand het programma:

Optredens op het podium op het Cadenzaplein van 14:30 tot 14:45 uur.
 
De volgende nummers worden gedanst:
 
10-13 jaar       The Book of love van Gavin James
                 Dansen in de bibliotheek.
                       
4-6 jaar         Jungle medley uit Lion King en Madagascar film
                 Dansen in de jungle.
                       
10-13 jaar       Skeletons van Drehz
                 Dansen op een bouwterrein