Nieuws


Lessen maandag 11 december 2017 gaan niet door!

Beste leden,

Wegens de afgegeven code rood door het KNMI hebben wij besloten om de lessen van maandag 11 december 2017 allemaal af te lassen. De lessen van morgen zullen vooralsnog wel door gaan. Mochten de weersomstandigheden morgen aanleiding geven om deze lessen ook af te lassen zullen we dat morgen aan de betreffende leden laten weten.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CGV Zoetermeer

Sinterklaas bij CGV Zoetermeer

Op woensdag 22 november was het zover. Sinterklaas bracht een bezoek aan CGV Zoetermeer. Zo’n 30 zenuwachtige kinderen zijn begonnen met het leren van een dansje. Tijdens het leren van het dansje kwamen er ineen een paar pieten binnen, maar Sinterklaas was er niet bij. Dat was wel raar, maar na een paar mooi gezongen liedjes kwam de Sint gelukkig toch. Alle kinderen hebben aan de Sint en zijn pieten laten zien wat ze allemaal kunnen. De Sint heeft genoten van alle mooie dingen die hij heeft gezien en kan niet wachten tot volgend jaar!

Dit jaar hebben wij hulp gekregen van een aantal leerlingen van het Atrium, school voor praktijkonderwijs. Wij willen jullie daar via deze weg nogmaals hartelijk voor bedanken!

Tijden springwedstrijden zaterdag 4 november

Zaterdag 4 november staan de eerste wedstrijden van dit seizoen op het programma. De tijden zijn als volgt:

Ronde 1: 13.30 – 15.30 uur
Alle Jongens
meisjes 6-9 jaar niveau 5
Selectie Jeugd C en junior C

Ronde 2: 15.45 – 17.30 uur
meisjes 6-9 jaar niveaus 3 en 4

Ronde 3: 17.45 – 19.00 uur
meisjes 10-13 jaar alle niveaus
meisjes 14 jaar en ouder alle niveaus
Selectie jeugd D en junior B

Mocht je nog vragen hebben kan je altijd even contact opnemen via cgvzoetermeer@gmail.com

Diploma gymmen en vloerwedstrijden zaterdag 1-7-2017

Op zaterdag 1 juli staan de laatste activiteiten van dit seizoen gepland, namelijk diploma gymmen en de vloedwedstrijden.

Alle peuters en kleuters (3-6 jaar) van CGV Zoetermeer kunnen tijdens het diploma gymmen aan hun ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en andere belangstellenden laten zien wat ze allemaal op de les geleerd hebben. En als ze dat goed gedaan hebben krijgen ze een heus diploma!

Vanaf 13.00 uur mogen alle turners en turnsters van CGV zoetermeer hun kunsten laten zien door middel van een vloeroefening. Voor de dames is deze op muziek. De heren mogen laten zien hoe sterk ze zijn.

Mocht je interesse hebben om mee te doen met het diploma gymmen of met de vloerwedstrijd dan kan je je aanmelden bij je meester of juf tijdens de les.

Voor eventuele vragen over een van de activiteiten kunt u een email sturen naar cgvzoetermeer@gmail.com