Nieuws


Succesvolle sportmiddag voor senioren

Een stralende woensdagmiddag en circa 70 enthousiaste sporters van CGV waren mooie ingrediënten voor een feestelijke sportmiddag, die begon in het Balijbos. In het bos hingen foto’s van ingangen van belangrijke gebouwen in Zoetermeer. De deelnemers moesten daar de juiste straatnamen aan verbinden. Later in de sporthal werden de spieren getraind met het onderdeel fitness. Na een spel waarin logisch nadenken centraal stond vertrokken de sporters naar het eetcafé aan de Gondelkade alwaar de dag met een heerlijk etentje werd afgesloten.

DiZ op Cultuur Lokaal

Op zaterdag 23 september geven aantal dansers van DiZ een spetterend optreden tijdens Cultuur Lokaal. Onderstaand het programma:

Optredens op het podium op het Cadenzaplein van 14:30 tot 14:45 uur.
 
De volgende nummers worden gedanst:
 
10-13 jaar       The Book of love van Gavin James
                 Dansen in de bibliotheek.
                       
4-6 jaar         Jungle medley uit Lion King en Madagascar film
                 Dansen in de jungle.
                       
10-13 jaar       Skeletons van Drehz
                 Dansen op een bouwterrein

Grote Clubactie 2017 (met sponsering)

Op 16 september start landelijk de Grote Clubactie. Ook wij doen dit jaar weer mee en hopen een mooi geldbedrag op te halen. Van elk verkocht lot (3 euro) ontvangt CGV Zoetermeer 2,40 euro.

Voor de kopers zijn er zijn weer veel prijzen te winnen, met als hoofdprijs een geldbedrag van 100.000 euro.

Je kunt op verschillende manieren de loten kopen:

  • Via een verkoopboekje
  • Online op een speciale pagina van CGV Zoetermeer bij de Grote Clubactie
  • Als bedrijf – door aanschaf van een superlot

Verkoopboekje: De jeugdleden krijgen verkoopboekjes mee naar huis en voor de volwassen leden / ouders zijn er verkoopboekjes bij de leiding van de lessen. Het gaat hierbij om een eenmalige machtiging, er hoeft geen contant geld te worden gegeven.

Online: je kunt digitaal loten kopen via de link:

https://www.clubactie.nl/actie/CGVZOETERMEER4

Stuur deze link door naar je familie en vrienden voor nog meer opbrengst.

De link staat ook op Facebook (https://www.facebook.com/cgvzoetermeer/) en op de website (www.cgvzoetermeer.nl).

Bedrijven en sponsoring:

heeft u een bedrijf of bent u in dienst van een bedrijf, en wilt u ons sponsoren? Dan is nu de gelegenheid voor een mini-sponsoring van 150 euro. Voor dit bedrag krijgt u een superlot uitgereikt, ter waarde van 50 Grote Clubactie loten. U / uw bedrijf heeft daarmee dus 50x kans op een prijs. En – als u dat ook wilt – brengen we dit in de publiciteit en maken we reclame voor uw bedrijf en onze vereniging. Voor de aankoop van superloten kunt u een mail sturen naar cgvzoetermeer@gmail.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

We hopen er met z’n allen een geslaagde actie van te maken!

5 gediplomeerde junior assistenten!

Al jaren organiseren CGV Zoetermeer en GV Pro Patria samen de cursus voor junior assistenten. Leden van 10 jaar en ouder die graag willen assisteren bij de gymlessen leren hier hoe ze dat op een goede manier kunnen doen. Deze keer is er weer een groep van 26 cursisten opgeleid om te helpen.

CGV Zoetermeer heeft er weer 5 gediplomeerde junior assistenten bij! Amber, Zara, Dyon, Pascale en Daphne, van harte gefeliciteerd!!

v.l.n.r. boven Amber, Zara, Dyon v.l.n.r. onder Pacale, Daphne

Diploma gymmen en vloerwedstrijden zaterdag 1-7-2017

Op zaterdag 1 juli staan de laatste activiteiten van dit seizoen gepland, namelijk diploma gymmen en de vloedwedstrijden.

Alle peuters en kleuters (3-6 jaar) van CGV Zoetermeer kunnen tijdens het diploma gymmen aan hun ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en andere belangstellenden laten zien wat ze allemaal op de les geleerd hebben. En als ze dat goed gedaan hebben krijgen ze een heus diploma!

Vanaf 13.00 uur mogen alle turners en turnsters van CGV zoetermeer hun kunsten laten zien door middel van een vloeroefening. Voor de dames is deze op muziek. De heren mogen laten zien hoe sterk ze zijn.

Mocht je interesse hebben om mee te doen met het diploma gymmen of met de vloerwedstrijd dan kan je je aanmelden bij je meester of juf tijdens de les.

Voor eventuele vragen over een van de activiteiten kunt u een email sturen naar cgvzoetermeer@gmail.com