Nieuws

Het Sport & Spel uur op woensdag van 18:00 to 19:00 verschuift naar Kruiswater 197 met ingang van 13 mei 2015


Afgelopen vrijdag hebben de volleyballers van de dinsdag meegedaan aan het ZOVOC bedrijventoernooi.

Er is gestart met poulewedstrijden, in totaal 4 wedstrijden waarvan we er 3 gewonnen en 1 gelijk gespeeld hebben, waarmee we eerste in de poule werden. Vervolgens hebben we via het knok-out systeem gespeeld tegen een winnaar van een andere poule, helaas verloren we deze wedstrijd en moesten spelen om de 3e en 4e plaats. Ook deze wedstrijd ging helaas net aan ons voorbij, maar met een 4e plaats (van de 17 teams) zijn we heel tevreden.


Volleybalteams CGV Zoetermeer worden 3e en 5e 

Een keer per jaar doen de leden van de volleyballes op de dinsdag mee aan het bedrijventoernooi, dat georganiseerd wordt door Zovoc.
Dit jaar was CGV Zoetermeer vertegenwoordigd met 2 teams. Ieder team speelde in eerste instantie in een eigen poule tegen 3 andere verenigingen. Beide ploegen deden dit uitstekend en wonnen alle wedstrijden. Daarna werden de nummers 1 en 2 van elke poule kruislings gekoppeld voor de volgende wedstrijd. Het eerste team won deze wedstrijd, het tweede team verloor die wedstrijd. De winnaars van die wedstrijden moesten het tegen elkaar opnemen. Helaas verloor het 1e team deze wedstrijd, waardoor ze nog een wedstrijd moesten spelen om de 3e plaats, die ze wel weer glansrijk wonnen. Het tweede team mocht ook nog een wedstrijd spelen om te bepalen welk team er op de 5e plaats zou eindigen en die wonnen ze wel.

Resultaat: Team 1 haalde een 3e prijs en team 2 werd uitiendelijk 5e van de totaal 16 teams die meededen.
Een zeer geslaagde avond, vooral omdat het ook erg gezellig was.


  
Team 1                                                                    Team 2