Informatie voor assistenten


Allereerst willen we jullie graag laten weten hoe blij we zijn dat we jullie hebben om tijdens onze lessen te assisteren. Zonder jullie zou het voor de leiding bijna onmogelijk zijn om de lessen te draaien. Dank jullie wel daarvoor!

Declaraties

Wanneer je assisteert bij de lessen mag je deze lessen natuurlijk ook declareren. Echter zijn de afgelopen weken de lessen vanwege corona niet door gegaan. Omdat we heel blij met jullie zijn willen we jullie toch graag iets betalen over de afgelopen weken. Jullie mogen voor de maand maart alle lessen die niet zijn geweest, maar waar je normaal wel had gestaan declareren. Voor de maand april geld dat je de helft van de vergoeding ontvangt voor de lessen die je normaal gesproken zou bijwonen. Je kan voor april gewoon alle lessen declareren. De penningmeester zal de helft van de vergoeding betalen.

Opstarten lessen

Zoals jullie wellicht al hebben vernomen zijn de lessen weer opgestart. Dit zal tot 1 juli 2020 in de buitenlucht zijn. Juist daarom hebben we jullie hulp nu extra hard nodig! Via onderstaande link kom je bij een formulier terecht waarop alle lessen staan die we nu gaan aanbieden. Zouden jullie willen aangeven of en zo ja wanneer je beschikbaar bent om te assisteren. Klik hier om het formulier in te vullen.

Dan nog het volgende. Natuurlijk zijn wij blij dat we de lessen weer kunnen gaan starten, maar we snappen ook dat we hiermee van jullie vragen om weer te assisteren in een omgeving waar Corona nog steeds aanwezig kan zijn. Corona is helaas niet weg uit de samenleving. Mede door de voorlopige resultaten van het RIVM onderzoek en andere onderzoeken in buurlanden denken wij dat we de lessen weer kunnen gaan opstarten. Door het opstarten van de lessen ontstaat er voor jullie ook meer contact met andere personen buiten het eigen gezin. Het bestuur beseft zich dat we hiermee wel iets van jullie vragen. Wanneer je er bezwaar tegen hebt om de les(sen) weer te gaan assisteren horen wij dat graag.  

Mochten er vragen zijn dan horen we dat ook graag.