Breng een lid aan


De beste reclame voor een sportvereniging blijft de mond-tot-mondreclame. Daarom willen wij ook u graag betrekken bij een actie die we houden.

Onder de slogan: “Voor elke nieuwe klant wordt u bedankt!”, ontvangt u cq uw zoon of dochter voor elk nieuw lid een cadeaubon van € 5,00. (U kunt kiezen voor een Bart Smit bon of een VVV bon. U kunt uw voorkeur op het aanmeldformulier aangeven).

Dus kent u of uw zoon of dochter anderen die ook graag bij ons komen dansen of turnen, zorg dat ze lid worden! Hoe meer leden er aangebracht worden hoe vaker de cadeaubon wordt uitgereikt.

Spelregels

– Een bestaand lid mag onbeperkt nieuwe leden aanbrengen. Voor elk aangebracht nieuw lid ontvangt het bestaande lid een cadeaubon van € 5,00. Per nieuw lid kan slechts één bon uitgereikt worden.

– Vul het aanbrengformulier (klik om te downloaden) in en lever dit ingevuld, samen met de inschrijfkaart van het nieuwe lid in bij jouw meester of juf.

– De cadeaubon wordt uitgereikt zodra het nieuwe lid ook daadwerkelijk is ingeschreven en het inschrijfgeld en de eerste kwartaalcontributie betaald heeft.

Dus vraag je kennissen, je vriendjes en vriendinnetjes of ze ook komen dansen of turnen en doe mee aan de actie “Voor elke nieuwe klant, wordt u bedankt!”.