Diploma gymmen en vloerwedstrijden zaterdag 1-7-2017


Op zaterdag 1 juli staan de laatste activiteiten van dit seizoen gepland, namelijk diploma gymmen en de vloedwedstrijden.

Alle peuters en kleuters (3-6 jaar) van CGV Zoetermeer kunnen tijdens het diploma gymmen aan hun ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en andere belangstellenden laten zien wat ze allemaal op de les geleerd hebben. En als ze dat goed gedaan hebben krijgen ze een heus diploma!

Vanaf 13.00 uur mogen alle turners en turnsters van CGV zoetermeer hun kunsten laten zien door middel van een vloeroefening. Voor de dames is deze op muziek. De heren mogen laten zien hoe sterk ze zijn.

Mocht je interesse hebben om mee te doen met het diploma gymmen of met de vloerwedstrijd dan kan je je aanmelden bij je meester of juf tijdens de les.

Voor eventuele vragen over een van de activiteiten kunt u een email sturen naar cgvzoetermeer@gmail.com