Nieuws


Adri de Mos stopt als vrijwilliger CGV Zoetermeer

Beste leden,

Meer dan 40 jaar stond Adri de Mos voor ons klaar! Ze heeft zich altijd met ziel en zaligheid ingezet als penningmeester van de verschillende afdelingen. De laatste jaren deed ze dat voor de afdeling sport en spel en de afdeling turnen. Op vrijdag 13 november zijn voorzitter Christa Ros en oud bestuurslid Arina Verboom bij Adri langs geweest om haar persoonlijk te bedanken met een mooie bos bloemen en een passend cadeau. Adri gaat nu samen met haar man genieten van haar vrije tijd.

Adri, dank je wel voor alle jaren vrijwilligerswerk die je voor ons gedaan hebt! We gaan je missen! Als erelid van CGV Zoetermeer houden we je natuurlijk op de hoogte van het wel en wee van de vereniging.

Hartelijke groet,
Het bestuur van CGV Zoetermeer

Corona update

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen willen wij uw aandacht vragen voor het volgende:

Met ingang van vandaag verzoeken wij u om uw kind bij de deur van de gymzaal af te zetten en alleen naar binnen te laten gaan. Na afloop van de les zal een trainer/assistent weer naar buiten komen met de kinderen. Bij het buiten wachten willen wij u vragen om goed op de 1,5 meter afstand te letten.

Wanneer uw kind voor een proefles komt kunt u de eerste vijf minuten met uw kind mee naar binnen. U kunt dan even kennis maken met de leiding van de les. Na de kennismaking verzoeken wij u om de zaal weer te verlaten. Wachten in de kleedkamers is niet toegestaan.

Kinderen onder de 12 jaar met een verkoudheid en/of andere klachten mogen helaas niet deelnemen aan de lessen. Dit is anders dan op school. Helaas is het voor onze trainers lastig om afstand te houden. Wij hebben maar een beperkt aantal trainers binnen de vereniging en het vinden van vervanging voor de lessen is daarom lastig.

Wij willen u met klem verzoeken om deze regels te respecteren en vooral ook na te leven. Wanneer wij ons als vereniging niet aan de regels houden riskeren wij een boete. Daarnaast zijn de BOA’s ook gemachtigd om locaties te sluiten. Met name Gymworld wordt scherp in de gaten gehouden. Als we samen onze schouders eronder zetten dan kunnen we ervoor zorgen dat we onze lessen kunnen blijven geven!

Mocht de situatie het weer toelaten dat u weer mee naar binnen kan met de kinderen zullen we u daarover informeren.

Grote Club Actie 2020

Beste lotenverkoper,

Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! CGV Zoetermeer doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook leuke prijzen winnen.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met verkoopboekjes (ook met QR-code) en online verkoop.

Verkoopboekjes: Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje onderaan deze brief.

Online: Dit is de clublink naar de verkooppagina: https://clubactie.nl/lot/c.g.v.-zoetermeer/210774
Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Wanneer, waar en hoe?
De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn! Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:
– Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
– Gebruik je het verkoopboekje? Vraag kopers dan zoveel mogelijk online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij de leiding van je les vòòr 20 oktober 2020. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt!

Win gave prijzen
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?
– Als je 10 of meer loten verkoopt, krijg je een cadeaubon van 5 euro, als je 25 of meer loten verkoopt een cadeaubon van 10 euro. Heb je minder dan 10 loten verkocht, dan is er voor jou een klein cadeautje. De top 3 verkopers van CGV Zoetermeer krijgen een cadeaubon van 15, 20 en 25 euro.
– Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je ook de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan.
– Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs! Ga voor meer informatie over deze winacties naar clubactie.nl.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Instuif in Gymworld

Sta jij liever op je handen dan op je voeten?
Heb je altijd al eens willen turnen in een echte turnhal?

Meld je dan nu aan voor de turn instuif bij CGV Zoetermeer!

Wanneer : Zaterdag 5 en 12 september
Waar: Gymworld Zoetermeer (Amerikaweg 135, 2717 AV Zoetermeer)
Kosten : Gratis (introductietarief)
Hoe laat:
Van 9.00 tot 10.00 uur Kinderen uit geboortejaar 2013 en later
Van 10.15 tot 11.15 uur Kinderen uit geboortejaar 2010 t/m 2012
Van 11.30 tot 12.30 uur Kinderen uit geboorte jaar 2009 en eerder

Iedereen is welkom! lid of geen lid en ook als je nog nooit geturnd hebt

In verband met Covid19 is het noodzakelijk om je vooraf in te schrijven. Dit kan door een mail te sturen aan cgvzoetermeer@gmail.com.
Vermeld je naam en geboortejaar en welke datum je wilt komen en dan zien we jullie op 5 of 12 september bij de gezelligste turnvereniging van Zoetermeer!

Vertrouwenscontactpersonen bij CGV Zoetermeer

Beste leden van CGV Zoetermeer,

Zoals u waarschijnlijk de afgelopen dagen heeft meegekregen is er veel berichtgeving geweest over grensoverschrijdend gedrag in de turnsport. Naar aanleiding van deze berichtgeving willen we u graag informeren over de aanwezigheid van vertrouwenscontactpersonen binnen onze vereniging.

Sandra Hoofs Telefoonnummer: 079 3428 508

Aad Noort Telefoonnummer: 079 3612 381

Deze personen kunt u bellen als u hier een aanleiding voor heeft. Voor meer informatie over ons beleid rondom de vertrouwenscontactpersonen kunt u klikken op deze link.

Vakantie!

Beste leden van CGV Zoetermeer,

Via deze weg wensen wij jullie allemaal een hele fijne zomervakantie!

Vanaf maandag 31 augustus starten de lessen weer.

Vanaf 31 augustus kunnen we ook gebruik maken van de splinter nieuwe accommodatie Gymworld. Hou de website in de gaten voor het nieuwe rooster van de lessen in Gymworld. Mocht je les verplaatst worden naar Gymworld krijg je daar uiteraard apart bericht over.

Fijne vakantie!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van CGV Zoetermeer

Lesrooster jeugdleden vanaf 1 juli 2020

Woensdag 24 juni 2020 hebben we te horen gekregen dat we vanaf 1 juli weer binnen mogen gaan sporten! We moesten nog heel even wachten op de protocollen van de sportbond en de gemeente, maar ook daar hebben we groen licht gekregen.

Vanaf 1 juli starten bijna alle jeugdlessen weer op, zoals ze ook voor Corona waren. Om aan de 1,5m afstand tussen volwassenen te kunnen voldoen, heeft de vereniging besloten dat ouders/verzorgers niet naar binnen mogen. Daarnaast worden de kleedkamers niet in gebruik genomen. We willen u dan ook vragen om thuis om te kleden. Afzetten en ophalen is vaak niet op dezelfde plek. Een (assistent)trainer zal bij de ingang staan om uw zoon/dochter op te halen en weer af te geven. Kijk voor het gehele schema en de afzet en ophaalplaats in het volgende bestand:

Rooster binnensporten juli 2020