Nieuws


Parkeerverbod onder Gymworld

Beste leden,

Vanaf maandag 8-3-2021 geldt een parkeerverbod onder Gymworld. De gemeente Zoetermeer heeft het parkeerverbod aangevraagd, zodat onze sporters veilig onder Gymworld kunnen sporten.
De gemeente zal het parkeerverbod duidelijk maken met hekken en borden.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CGV Zoetermeer

Collecte Jantje Beton

Ik collecteer voor mijn club. Help je mee onze clubkas spekken? Collecteer mee van 8 t/m 13 maart.

3 op de 10 kinderen spelen niet of slechts 1 keer p/w buiten. Voor kinderen met een beperking is het vaak onmogelijk. En steeds meer kinderen kunnen niet naar een club of vereniging. Spelen is belangrijk! CGV Zoetermeer collecteert mee tijdens de Jantje Beton Collecte van 8 t/m 13 maart en spekt daarmee tegelijk de eigen clubkas. Help een uurtje mee. Collecteren kan op een veilige en vertrouwde manier, zowel huis-aan-huis als online.

Doneren kan ook. Ga middels onderstaande QR-code naar de doneerpagina van Jantje Beton!

Nieuwsbrief 3

Beste leden van CGV Zoetermeer,

in de bijlage vindt u nieuwsbrief nummer 3 van dit seizoen met onder andere informatie over de contributie.
Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van CGV Zoetermeer

Klik hier voor de nieuwsbrief

Update: Alle lessen stoppen t/m 20 april 2021

Beste Leden en ouders van leden,

Helaas kunnen we nog steeds niet starten met de lessen in de zalen. Voor nu liggen deze t/m 20 april 2021 stil.
Wel zullen we binnenkort starten met buitenlessen voor de leden t/m 26 jaar. Hierover ontvangt u binnenkort meer informatie.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van CGV Zoetermeer

Beste Leden en ouders van leden,

Helaas nog steeds geen groen licht om de lessen in de zalen weer op te kunnen starten. De lessen liggen t/m 28 maart 2021 stil. Wel zijn we ons aan het beraden om te starten met lessen buiten. Daarover binnenkort meer.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van CGV Zoetermeer

Beste Leden en ouders van leden,

Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen is de lockdown verlengd t/m 2 maart. Hiermee is ook de maatregel verlengd dat alle binnensport accommodaties gesloten moeten blijven. Helaas betekent dit voor ons dat zijn onze lessen niet kunnen hervatten. We hopen dat er na 2 maart weer wat versoepelingen komen en we een start kunnen maken met het opstarten van de lessen.
Hou wel uw mailbox in de gaten. Binnenkort ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van CGV Zoetermeer met daarin informatie over alternatieve lessen en de te betalen contributie.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van CGV Zoetermeer

Beste leden en ouders van leden,

Gezien de verlengde lockdown zullen ook de lessen van CGV Zoetermeer t/m 8 februari 2021 stil liggen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CGV Zoetermeer

Beste Leden en ouders van leden,

Zoals u zojuist in de toespraak van premier Mark Rutte heeft kunnen horen worden de coronamaatregelen flink aangescherpt. We gaan met Nederland in een lockdown zoals we dit afgelopen maart ook hadden. Dit zorgt ervoor dat alle binnensport locaties in Nederland dicht gaan. Wij zijn dan ook helaas genoodzaakt om alle lessen vanaf morgen (dinsdag 15 december 2020) stopt te zetten. Dit vinden wij een zeer vervelende boodschap om aan u over te brengen, maar we hebben helaas geen keuze.

Langs deze weg willen we u allen alvast fijne kerstdagen en een gezond en sportief 2021 toewensen. We hopen dat we u allen vanaf woensdag 20 januari 2021 weer kunnen verwelkomen in onze lessen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CGV Zoetermeer

Adri de Mos stopt als vrijwilliger CGV Zoetermeer

Beste leden,

Meer dan 40 jaar stond Adri de Mos voor ons klaar! Ze heeft zich altijd met ziel en zaligheid ingezet als penningmeester van de verschillende afdelingen. De laatste jaren deed ze dat voor de afdeling sport en spel en de afdeling turnen. Op vrijdag 13 november zijn voorzitter Christa Ros en oud bestuurslid Arina Verboom bij Adri langs geweest om haar persoonlijk te bedanken met een mooie bos bloemen en een passend cadeau. Adri gaat nu samen met haar man genieten van haar vrije tijd.

Adri, dank je wel voor alle jaren vrijwilligerswerk die je voor ons gedaan hebt! We gaan je missen! Als erelid van CGV Zoetermeer houden we je natuurlijk op de hoogte van het wel en wee van de vereniging.

Hartelijke groet,
Het bestuur van CGV Zoetermeer

Corona update

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen willen wij uw aandacht vragen voor het volgende:

Met ingang van vandaag verzoeken wij u om uw kind bij de deur van de gymzaal af te zetten en alleen naar binnen te laten gaan. Na afloop van de les zal een trainer/assistent weer naar buiten komen met de kinderen. Bij het buiten wachten willen wij u vragen om goed op de 1,5 meter afstand te letten.

Wanneer uw kind voor een proefles komt kunt u de eerste vijf minuten met uw kind mee naar binnen. U kunt dan even kennis maken met de leiding van de les. Na de kennismaking verzoeken wij u om de zaal weer te verlaten. Wachten in de kleedkamers is niet toegestaan.

Kinderen onder de 12 jaar met een verkoudheid en/of andere klachten mogen helaas niet deelnemen aan de lessen. Dit is anders dan op school. Helaas is het voor onze trainers lastig om afstand te houden. Wij hebben maar een beperkt aantal trainers binnen de vereniging en het vinden van vervanging voor de lessen is daarom lastig.

Wij willen u met klem verzoeken om deze regels te respecteren en vooral ook na te leven. Wanneer wij ons als vereniging niet aan de regels houden riskeren wij een boete. Daarnaast zijn de BOA’s ook gemachtigd om locaties te sluiten. Met name Gymworld wordt scherp in de gaten gehouden. Als we samen onze schouders eronder zetten dan kunnen we ervoor zorgen dat we onze lessen kunnen blijven geven!

Mocht de situatie het weer toelaten dat u weer mee naar binnen kan met de kinderen zullen we u daarover informeren.