Nieuws


Trouwdag Christa Ros, voorzitter CGV Zoetermeer

Op 13 december staat er een bijzondere gebeurtenis op de kalender. Christa Ros, de voorzitter van onze vereniging, zal die dag in het huwelijksbootje stappen met haar geliefde, Richard.

Ze heeft de afgelopen jaren met veel betrokkenheid en toewijding de vereniging gemaakt tot wat het nu is. Nu, naast haar toewijding tot de vereniging, heeft ze ook haar liefde gevonden in Richard. Op 13 december zal Christa niet alleen haar engagement aan de vereniging eren, maar ook haar commitment aan haar partner bezegelen door ‘ja’ te zeggen tegen een nieuw hoofdstuk in hun leven samen.

Wij wensen haar een onwijs mooie dag toe!

Vloerwedstrijden 17 juni 2023

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Op zaterdag 17 juni 2023 organiseren we onze vloerwedstrijden voor de recreatie. Dit zijn wedstrijden waarbij de meiden een vloeroefening op muziek doen en de jongens een stoere oefening waarin ze hun lenigheid en kracht kunnen laten zien. 

Ook dit keer zullen de wedstrijden plaats vinden in Gymworld. De prachtig ingerichte turnhal van Zoetermeer. Alle leden vanaf 5 jaar van een recreatie les turnen kunnen deelnemen aan de wedstrijden. Er zullen verschillende niveaus zijn waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Het niveau zal bepaald worden door de juf/meester van de les. 

Via onderstaande link naar het formulier op onze website kunt u uw zoon/dochter opgeven voor deze wedstrijden. 

De kosten voor de wedstrijd bedragen € 4,00 per deelnemer. Deze kosten kunt u voldoen wanneer u op 17 juni bij Gymworld binnen komt. Dit kan contant of (bij voorkeur) via PIN.

De starttijden zijn op dit moment nog niet bekend, maar worden uiterlijk 1 week voor de wedstrijden bekend gemaakt via het opgegeven mailadres. 

Inschrijven kan via: 

https://cgvzoetermeer.nl/index.php/inschrijven-voor-wedstrijden/

Inschrijven voor de wedstrijden kan tot uiterlijk zaterdag 3 juni 2023. Inschrijvingen ontvangen na deze datum kunnen we helaas niet meer in behandeling nemen. Vanwege het grote aantal inschrijvingen kunnen we hier helaas geen uitzondering op maken.

We hopen veel van onze leden te mogen verwelkomen in Gymworld!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CGV Zoetermeer

Voorjaarsvakantie 2023

Beste leden,

Vanaf maandag 27 februari start de voorjaarsvakantie. Dat betekent dat er van maandag 27 februari t/m zondag 5 maart geen lessen gegeven zullen worden.

De les van zaterdag 24 februari gaat wel door.

Wij wensen u een fijne vakantie!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CGV Zoetermeer

Aanvangstijden Springwedstrijden 15 oktober 2022

Beste ouders/verzorgers,

Op zaterdag 15 oktober zijn de springwedstrijden van CGV Zoetermeer. We zien ernaar uit om iedereen te kunnen verwelkomen in Gymworld. Onderstaand de indeling en tijden van de wedstrijden.

Tijden van de wedstrijd

10.30 – 12.30 uur Selectie leden CGV Zoetermeer
12.30 – 14.15 uur Alle leden van 5 en 6 jaar
14.15 – 15.45 uur Alle leden van 7 jaar
15.45 – 17.30 uur Alle leden van 8 en 9 jaar
17.30 – 19.00 uur Alle leden van 10 jaar en ouder

Bij binnenkomst vragen we jullie de kosten a € 3,50 te voldoen. Dit kan contant (graag gepast) of via pin.

Kom op tijd, maar niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd.
Mochten er nog vragen zijn dan horen we het uiteraard graag.

We gaan er een leuke dag van maken!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CGV Zoetermeer

Tussenstand Grote Club Actie

Beste leden en ouders van leden,

Op zaterdag 24 september is de Grote Club Actie gestart. Met veel enthousiasme zijn jullie aan de slag gegaan met het verkopen van loten. Dit heeft onze verwachtingen ruim overtroffen, want jullie hebben op dit moment al 1019 loten verkocht! Wat een super prestatie!

Dankzij de persoonlijke QR code kunnen jullie precies zien hoeveel loten je al online hebt verkocht. Als je alleen gebruik hebt gemaakt van het boekje, dan kun je het zien zodra wij het boekje retour hebben ontvangen en de loten ingevoerd zijn. Vergeet dan niet om even een foto van de voorkant van het boekje te maken, zodat je de inlog gegevens voor je eigen pagina niet kwijt bent.

Jullie hebben ontzettend je best gedaan om loten te verkopen en daar mag natuurlijk wat tegenover staan. Daarom hebben we voor de top 10 lotenverkopers van CGV Zoetermeer aan het einde van de actie een prijs(je) beschikbaar. Voor de nummers 1 t/m 3 ligt er een cadeaubon klaar. De nummers 4 t/m 10 ontvangen ook een attentie.
Op dit moment is de top 10 als volgt:

  1.  95
  2. 43
  3. 37
  4. 37
  5. 35
  6. 30
  7. 28
  8. 27
  9. 26
  10. 26

De actie loopt nog tot begin november. We wensen jullie heel veel succes met het vervolg van de actie!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CGV Zoetermeer

15 oktober Springwedstrijden recreatie turnen

Beste Leden en ouders van leden,

Op 15 oktober zullen we onze individuele springwedstrijden voor de recreatie weer gaan organiseren. De wedstrijd zal gehouden worden in Gymworld. Alle leden van een recreatie les turnen kunnen deelnemen aan de wedstrijden. Er zullen verschillende niveaus zijn waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Het niveau zal bepaald worden door de juf/meester van de les.

De kosten voor de wedstrijd bedragen € 3,50 per deelnemer. Deze kosten kunt u voldoen wanneer u op 15 oktober bij Gymworld binnen komt.

De starttijden zijn op dit moment nog niet bekend, maar worden uiterlijk 1 week voor de wedstrijden bekend gemaakt.

Aanmelden voor de springwedstrijden kan via deze link.

De uiterste aanmelddatum voor de wedstrijd is maandag 3 oktober 2022.

We hopen veel van onze leden te mogen verwelkomen in Gymworld!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CGV Zoetermeer