Nieuws


Zomerkamp 2020

Pro Patria gaat al heel veel jaren met eigen jeugdleden op Zomerkamp. Nieuw is dat, in het kader van de samenwerking, nu CGV Zoetermeer daar bij aansluit. De Zomerkampen (Zoka) wordt georganiseerd door de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) en worden gehouden op een prachtig bosrijk kampterrein in Beekbergen. Er zijn zomerkampen in 7 verschillende weken, voor 5 verschillende leeftijdsgroepen, van 6 tot en met 18 jaar. Ieder jaar kent Zoka een ander thema, voor 2020 is dat: Zoka: daar zit muziek in!! Het thema heeft altijd veel invloed op de activiteiten, de hele week door.

Pro Patria en CGV Zoetermeer bieden de gelegenheid om voor iedere week in te schrijven. De verenigingen zorgen ook dat er tentleiding meegaat.

Dit zomerkamp is niet alleen toegankelijk voor leden van een van beide verenigingen. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen ook mee, ook als ze geen lid zijn.

Zie verder: Zomerkamp 2020

De aanvangstijden voor de springwedstrijden van zaterdag 2 november 2019 zijn:

Ronde 1 13.00 – 14.30 uur selectie meisjes, selectie jongens, alle recreatie jongens van 5 – 13 jaar

Ronde 2 14.45 – 16.15 uur alle meisjes van 5, 6, 7 en 8 jaar.

Ronde 3 16.30 – 18.30 uur alle meisjes van 9 jaar en ouder. Selectie jongens

De wedstijden worden gehouden in de gymzaal Den Brabanderhove 20.

Graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn. Laat waardevolle spullen thuis.

Grote clubactie 2019

Hallo allen,

 

Ook dit jaar doet CGV Zoetermeer weer mee met Grote Clubactie en we willen graag zo veel mogelijk loten verkopen! De loten kosten € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat wel 80% (dat is € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken de kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van €100.000,-!

 

Doe je ook mee?

Je mag de loten verkopen aan iedereen: je familie, vrienden, buren, enz.

Eén lot kost 3 euro, maar het is natuurlijk super als iemand meer loten wil kopen!

 

Het verkopen van de loten is eenvoudig. We werken met eenmalige machtiging.

De koper vult zijn/haar gegevens in in jouw verkoopboekje en het bedrag van de loten wordt daarna van zijn/haar bankrekening afgeschreven. Het lotnummer komt op het bankafschrift.

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje.

 

Inleveren boekjes vóór 20 oktober

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen?

Vul dan de gegevens voor op het boekje in (Naam club: CGV Zoetermeer, Naam lotenverkoper: je eigen naam, Team: schrijf hier de naam van je juf/meester) en lever het boekje vóór 20 oktober op je les in.

 

We hebben ook een digitale lotenverkoop. Je kunt hiervoor inloggen op  http://toolbox.clubactie.nl/actie/CGVZOETERMEER4

Deze link staat ook op Facebook en op de website.

 

Wanneer beginnen?

De Grote Clubactie start dit jaar op zaterdag 14 september. Op die dag mag je beginnen met de verkoop.

 

Cadeaus voor jullie, onze lotenverkopers:

Als je 10 loten of meer verkoopt, krijg je een cadeaubon van 5 euro.

Als je 25 loten of meer verkoopt, krijg je een cadeaubon van 10 euro.

Minder dan 10 loten verkocht? Voor jou is er een klein cadeautje.

De 3 top-verkopers winnen een cadeaubon van € 15,-   € 20,-  en € 25,-!

Veel success!                      Alvast bedankt!

   

Eerste paal gymworld

Op woensdag 10 juli 2019 gaat de eerste paal van het complex Gymworld de grond in. U bent welkom om hierbij aanwezig te zijn. Het slaan van de paal start om 14.00 uur en zal tot ongeveer 14.45 uur duren.
Houdt u bij de keuze van uw schoenen rekening met dat het evenement op een bouwplaats zal zijn?

We hopen u te zien op 10 juli om 14.00 uur.

Weekend vol dans bij CGV en Pro Patria

Het weekend van 29 en 30 juni stonden bij de verenigingen CGV en Pro Patria in het teken van dans. Met de aankomende fusie worden steeds meer activiteiten gezamenlijk verzorgd.

Op zaterdag hield DiZ (Dansen in Zoetermeer), de jazzdans afdeling van CGV, haar jaarlijkse dansfestival in het Stadstheater. Met het thema DiZ@Work stond de voorstelling dit jaar in het teken van beroepen. 170 deelnemers in de leeftijd variërend van 4 tot 70 jaar, waaronder ook leden van Pro Patria, verzorgden 25 fantastische optredens. Ook de afdeling turnen was aanwezig en lieten spectaculaire turnnummers zien. Zelfs de vaders deden mee met een dansoptreden!

Op  zondag vond in het Castellum de eindvoorstelling plaats van alle dansgroepen van Pro Patria waar ook CGV een optreden verzorgde. Ondanks de warmte werd door de dansers een wervelende show neergezet die enthousiast werd ontvangen door het publiek. De docenten zijn erg trots op de prestaties van hun leerlingen. Er wordt nu alweer uitgekeken naar de voorstelling van volgend jaar!

Hoppa, instuif in Zoetermeer

Volksdansgroep Le Ma’ayan uit Zoetermeer houdt haar laatste seizoensavond op donderdagavond 18 juli en wil dit doen in de vorm van een instuif. Iedereen is uitgenodigd om dit mee te maken. Ons repertoire bestaat uit vnl. Balkan en Israëlisch. Zaal open 19:30- gratis parkeren in omgeving- ligt naast station de Leyens.
Er is geen catering aanwezig.