Nieuws


Sinterklaas bij CGV Zoetermeer

Op woensdag 22 november was het zover. Sinterklaas bracht een bezoek aan CGV Zoetermeer. Zo’n 30 zenuwachtige kinderen zijn begonnen met het leren van een dansje. Tijdens het leren van het dansje kwamen er ineen een paar pieten binnen, maar Sinterklaas was er niet bij. Dat was wel raar, maar na een paar mooi gezongen liedjes kwam de Sint gelukkig toch. Alle kinderen hebben aan de Sint en zijn pieten laten zien wat ze allemaal kunnen. De Sint heeft genoten van alle mooie dingen die hij heeft gezien en kan niet wachten tot volgend jaar!

Dit jaar hebben wij hulp gekregen van een aantal leerlingen van het Atrium, school voor praktijkonderwijs. Wij willen jullie daar via deze weg nogmaals hartelijk voor bedanken!

5 gediplomeerde junior assistenten!

Al jaren organiseren CGV Zoetermeer en GV Pro Patria samen de cursus voor junior assistenten. Leden van 10 jaar en ouder die graag willen assisteren bij de gymlessen leren hier hoe ze dat op een goede manier kunnen doen. Deze keer is er weer een groep van 26 cursisten opgeleid om te helpen.

CGV Zoetermeer heeft er weer 5 gediplomeerde junior assistenten bij! Amber, Zara, Dyon, Pascale en Daphne, van harte gefeliciteerd!!

v.l.n.r. boven Amber, Zara, Dyon v.l.n.r. onder Pacale, Daphne

Diploma gymmen en vloerwedstrijden zaterdag 1-7-2017

Op zaterdag 1 juli staan de laatste activiteiten van dit seizoen gepland, namelijk diploma gymmen en de vloedwedstrijden.

Alle peuters en kleuters (3-6 jaar) van CGV Zoetermeer kunnen tijdens het diploma gymmen aan hun ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en andere belangstellenden laten zien wat ze allemaal op de les geleerd hebben. En als ze dat goed gedaan hebben krijgen ze een heus diploma!

Vanaf 13.00 uur mogen alle turners en turnsters van CGV zoetermeer hun kunsten laten zien door middel van een vloeroefening. Voor de dames is deze op muziek. De heren mogen laten zien hoe sterk ze zijn.

Mocht je interesse hebben om mee te doen met het diploma gymmen of met de vloerwedstrijd dan kan je je aanmelden bij je meester of juf tijdens de les.

Voor eventuele vragen over een van de activiteiten kunt u een email sturen naar cgvzoetermeer@gmail.com