Nieuws


Mededelingen start seizoen afdeling Sportfit 55+

Sporthal de Veur
Vanwege de halfjaarlijkse enting is sporthal de Veur op 19 september bezet. De lessen gaan wel door in een andere gymzaal. Het adres is: Kruiswater 197 in de wijk Meerzicht.

Aangepaste vakantie
In verband met de vakantie van Hans en Els van Wijk van 7 t/m 14 oktober zullen de lessen die week in het Willem Alexander Plantsoen, sporthal de Veur en het Oostpunt in Oosterheem niet doorgaan. Deze lessen worden gegeven in de herfstvakantie van 21 t/m 28 oktober.

Sportactiviteit
Op 24 oktober a.s. wordt voor de 55 plussers van CGV Zoetermeer en GV Pro Patria een sportactiviteit georganiseerd in sporthal de Veur van 13.00-16.00 uur. Informatie op de lessen of via 06-44622507.

Succesvolle sportmiddag voor senioren

Een stralende woensdagmiddag en circa 70 enthousiaste sporters van CGV waren mooie ingrediënten voor een feestelijke sportmiddag, die begon in het Balijbos. In het bos hingen foto’s van ingangen van belangrijke gebouwen in Zoetermeer. De deelnemers moesten daar de juiste straatnamen aan verbinden. Later in de sporthal werden de spieren getraind met het onderdeel fitness. Na een spel waarin logisch nadenken centraal stond vertrokken de sporters naar het eetcafé aan de Gondelkade alwaar de dag met een heerlijk etentje werd afgesloten.