Zomerkamp 2020


Pro Patria gaat al heel veel jaren met eigen jeugdleden op Zomerkamp. Nieuw is dat, in het kader van de samenwerking, nu CGV Zoetermeer daar bij aansluit. De Zomerkampen (Zoka) wordt georganiseerd door de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) en worden gehouden op een prachtig bosrijk kampterrein in Beekbergen. Er zijn zomerkampen in 7 verschillende weken, voor 5 verschillende leeftijdsgroepen, van 6 tot en met 18 jaar. Ieder jaar kent Zoka een ander thema, voor 2020 is dat: Zoka: daar zit muziek in!! Het thema heeft altijd veel invloed op de activiteiten, de hele week door.

Pro Patria en CGV Zoetermeer bieden de gelegenheid om voor iedere week in te schrijven. De verenigingen zorgen ook dat er tentleiding meegaat.

Dit zomerkamp is niet alleen toegankelijk voor leden van een van beide verenigingen. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen ook mee, ook als ze geen lid zijn.

Zie verder: Zomerkamp 2020