Lesrooster jeugdleden vanaf 1 juli 2020


Woensdag 24 juni 2020 hebben we te horen gekregen dat we vanaf 1 juli weer binnen mogen gaan sporten! We moesten nog heel even wachten op de protocollen van de sportbond en de gemeente, maar ook daar hebben we groen licht gekregen.

Vanaf 1 juli starten bijna alle jeugdlessen weer op, zoals ze ook voor Corona waren. Om aan de 1,5m afstand tussen volwassenen te kunnen voldoen, heeft de vereniging besloten dat ouders/verzorgers niet naar binnen mogen. Daarnaast worden de kleedkamers niet in gebruik genomen. We willen u dan ook vragen om thuis om te kleden. Afzetten en ophalen is vaak niet op dezelfde plek. Een (assistent)trainer zal bij de ingang staan om uw zoon/dochter op te halen en weer af te geven. Kijk voor het gehele schema en de afzet en ophaalplaats in het volgende bestand:

Rooster binnensporten juli 2020