Adri de Mos stopt als vrijwilliger CGV Zoetermeer


Beste leden,

Meer dan 40 jaar stond Adri de Mos voor ons klaar! Ze heeft zich altijd met ziel en zaligheid ingezet als penningmeester van de verschillende afdelingen. De laatste jaren deed ze dat voor de afdeling sport en spel en de afdeling turnen. Op vrijdag 13 november zijn voorzitter Christa Ros en oud bestuurslid Arina Verboom bij Adri langs geweest om haar persoonlijk te bedanken met een mooie bos bloemen en een passend cadeau. Adri gaat nu samen met haar man genieten van haar vrije tijd.

Adri, dank je wel voor alle jaren vrijwilligerswerk die je voor ons gedaan hebt! We gaan je missen! Als erelid van CGV Zoetermeer houden we je natuurlijk op de hoogte van het wel en wee van de vereniging.

Hartelijke groet,
Het bestuur van CGV Zoetermeer