Grote Clubactie 2021


Beste lotenverkoper,

Zaterdag 18 september 2021 is de Grote Clubactie van start gegaan! CGV Zoetermeer doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers van de loten kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook leuke prijzen winnen.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met verkoopboekjes (ook met QR-code) en online verkoop.

Verkoopboekjes: Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel.

Online: Dit is de clublink naar de verkooppagina: https://lot.clubactie.nl/lot/c.g.v.-zoetermeer/210774
Je kan de link delen met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en zo loten verkopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Wanneer, waar en hoe?
De Grote Clubactie 2021 start op zaterdag 18 september. Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn! Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:
– Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
– Gebruik je het verkoopboekje? Vraag kopers dan zoveel mogelijk online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij de leiding van je les vòòr 23 oktober 2021. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt!

Win gave prijzen
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?
– Als je 10 of meer loten verkoopt, krijg je een cadeaubon van 5 euro, als je 25 of meer loten verkoopt een cadeaubon van 10 euro. Heb je minder dan 10 loten verkocht, dan is er voor jou een klein cadeautje. De top 3 verkopers van CGV Zoetermeer krijgen een cadeaubon van 15, 20 en 25 euro.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!