Aanvangstijden wedstrijden 13 november en COVID maatregelen


Beste ouders/verzorgers,

Op zaterdag 13 november zijn de springwedstrijden van CGV Zoetermeer. Wij zijn blij om te melden dat de wedstrijd doorgaat. Wel zijn wij helaas genoodzaakt om een aantal aanpassingen te maken in verband met de aangescherpte corona maatregelen. Graag willen we u vragen om rekening te houden met de volgende maatregelen:

– Bij klachten blijf je thuis. Al ben je in het bezit van een coronatoegangsbewijs, dan nog willen wij je dringend verzoeken je eigen verantwoordelijkheid te nemen en niet naar Gymworld te komen indien je klachten ervaart passend in het rijtje van een covid-19 besmetting.
– Iedereen die 18 jaar of ouder is moet een geldige QR code hebben om Gymworld binnen te komen. Deze wordt bij binnenkomst gescand.
– In verband met de grootte van de tribune zijn we genoodzaakt om het aantal mensen op de tribune te beperken. Iedere deelnemer mag daarom maximaal 2 volwassenen meenemen. Broertjes en zusjes jonger dan 18 jaar kunnen gewoon meekomen.

Tijden van de wedstrijd
11.00 – 13.00 uur Selectie leden CGV Zoetermeer
13.30 – 15.30 uur Alle leden van 4, 5, 6, 8 en 9 jaar
15.45 – 17.45 uur Alle leden van 7 jaar en 10 jaar en ouder

Bij binnenkomst vragen we jullie de kosten voor deelname a € 3,50 te voldoen. Dit kan contant (graag gepast) of via pin.

Kom op tijd, maar niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Eerder is het helaas niet mogelijk om naar binnen te komen ivm de QR code die gescand moet worden.
Er staat bij binnenkomst iemand klaar om de kinderen te begeleiden naar de juiste kleedkamer, zodat de ouders direct naar de tribune kunnen.

Mochten er nog vragen zijn dan horen we het uiteraard graag.

We gaan er een leuke dag van maken!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CGV Zoetermeer