Corona update: vanaf 29 november vervallen alle lessen tot nader order


Beste leden en ouder(s)/verzorger(s),

Afgelopen vrijdagavond zijn er door de overheid nieuwe Corona maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen hebben gevolgen voor de sportsector. Ondanks dat we nog in afwachting zijn van de richtlijnen vanuit gemeente Zoetermeer, NOC-NSF en de KNGU, hebben de besturen van Pro Patria Zoetermeer en CGV Zoetermeer besloten om alle lessen en trainingen vanaf maandag 29 november tot nader order stop te zetten.

Waarom is er gekozen voor deze drastische maatregel?
· Het merendeel van de lessen en trainingen start na 17:00.
· Het verplaatsen van of het organiseren van trainingsmomenten is erg lastig gezien de zaalbezetting op andere dagen en tijden.
· De coronamaatregelen zijn bedoeld om het aantal contactmomenten te verminderen.

We willen voorkomen dat er ongelijkheid ontstaat waarbij de ene groep wel kan trainen en een andere niet (zelfde type les/sport)

Uitzonderingen:
Seniorensport à Lessen voor onze ‘senioren’ sporters zijnde Gymfit, Sportfit, Sport en Spel en Meer Bewegen voor Ouderen die al tussen 8.00 en 17.00 uur in het lesrooster staan.

Wedstrijdsport à Iedereen die in december of januari een door de KNGU georganiseerde wedstrijd heeft (training tot wedstrijdmoment) met het oog op blessure preventie alsook wedstrijdvoorbereiding.

Met sportieve groet,

CGV Zoetermeer
GV Pro Patria Zoetermeer