Tussenstand Grote Club Actie


Beste leden en ouders van leden,

Op zaterdag 24 september is de Grote Club Actie gestart. Met veel enthousiasme zijn jullie aan de slag gegaan met het verkopen van loten. Dit heeft onze verwachtingen ruim overtroffen, want jullie hebben op dit moment al 1019 loten verkocht! Wat een super prestatie!

Dankzij de persoonlijke QR code kunnen jullie precies zien hoeveel loten je al online hebt verkocht. Als je alleen gebruik hebt gemaakt van het boekje, dan kun je het zien zodra wij het boekje retour hebben ontvangen en de loten ingevoerd zijn. Vergeet dan niet om even een foto van de voorkant van het boekje te maken, zodat je de inlog gegevens voor je eigen pagina niet kwijt bent.

Jullie hebben ontzettend je best gedaan om loten te verkopen en daar mag natuurlijk wat tegenover staan. Daarom hebben we voor de top 10 lotenverkopers van CGV Zoetermeer aan het einde van de actie een prijs(je) beschikbaar. Voor de nummers 1 t/m 3 ligt er een cadeaubon klaar. De nummers 4 t/m 10 ontvangen ook een attentie.
Op dit moment is de top 10 als volgt:

  1.  95
  2. 43
  3. 37
  4. 37
  5. 35
  6. 30
  7. 28
  8. 27
  9. 26
  10. 26

De actie loopt nog tot begin november. We wensen jullie heel veel succes met het vervolg van de actie!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CGV Zoetermeer