Vloerwedstrijden 17 juni 2023


Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Op zaterdag 17 juni 2023 organiseren we onze vloerwedstrijden voor de recreatie. Dit zijn wedstrijden waarbij de meiden een vloeroefening op muziek doen en de jongens een stoere oefening waarin ze hun lenigheid en kracht kunnen laten zien. 

Ook dit keer zullen de wedstrijden plaats vinden in Gymworld. De prachtig ingerichte turnhal van Zoetermeer. Alle leden vanaf 5 jaar van een recreatie les turnen kunnen deelnemen aan de wedstrijden. Er zullen verschillende niveaus zijn waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Het niveau zal bepaald worden door de juf/meester van de les. 

Via onderstaande link naar het formulier op onze website kunt u uw zoon/dochter opgeven voor deze wedstrijden. 

De kosten voor de wedstrijd bedragen € 4,00 per deelnemer. Deze kosten kunt u voldoen wanneer u op 17 juni bij Gymworld binnen komt. Dit kan contant of (bij voorkeur) via PIN.

De starttijden zijn op dit moment nog niet bekend, maar worden uiterlijk 1 week voor de wedstrijden bekend gemaakt via het opgegeven mailadres. 

Inschrijven kan via: 

https://cgvzoetermeer.nl/index.php/inschrijven-voor-wedstrijden/

Inschrijven voor de wedstrijden kan tot uiterlijk zaterdag 3 juni 2023. Inschrijvingen ontvangen na deze datum kunnen we helaas niet meer in behandeling nemen. Vanwege het grote aantal inschrijvingen kunnen we hier helaas geen uitzondering op maken.

We hopen veel van onze leden te mogen verwelkomen in Gymworld!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van CGV Zoetermeer