3 toestellen wedstrijden 22-6-2024


Op zaterdag 22 juni 2024 organiseren we onze laatste 3 toestellen wedstrijden van dit seizoen. Op het programma staat voor iedereen een vloeroefening, brug/rekstok en sprong. De wedstrijden zullen plaats vinden in Gymworld. 
Alle leden vanaf 5 jaar van een recreatie les turnen kunnen deelnemen aan de wedstrijden. Er zullen verschillende niveaus zijn waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Het niveau zal bepaald worden door de juf/meester van de les. Via deze link kunt u uw zoon/dochter opgeven voor deze wedstrijden. 
 
De kosten voor deelname aan de wedstrijd bedragen € 4,00 per deelnemer. Deze kosten kunt u voldoen wanneer u op 22 juni 2024 bij Gymworld binnen komt.

De starttijden zijn op dit moment nog niet bekend, maar worden uiterlijk 1 week voor de wedstrijden bekend gemaakt. 

Inschrijven voor de wedstrijden kan tot uiterlijk vrijdag 7 juni 2024. Inschrijvingen ontvangen na deze datum kunnen we helaas niet meer in behandeling nemen. Hier kunnen we geen uitzondering op maken.

We hopen veel van onze leden te mogen verwelkomen in Gymworld!