Sport en Spel


De afdeling sport en spel heeft een jeugdafdeling (6 t/m 13 jaar) en een volwassenen afdeling (v.a. 18 jaar).
Sport & Spel voor de jeugd
Kun je niet kiezen welke sport je wilt doen of hou je van afwisseling? Dan zijn de sport & spel lessen iets voor jou. Verschillende (bal)spelvormen, maar ook zwaaien, klimmen en springen komen in deze les aan bod.
 
Sport & Spel voor 18 jr en ouder
Er zijn 3 lesuren waarin maar liefst 3 verschillende activiteiten worden aangeboden De leeftijd van de deelnemers varieert van jong volwassenen tot krasse senioren. Het oudste lid van deze sectie is de 80 gepasseerd.

Damesconditie
De les damesconditie heeft als doel om op een gezellige, afwisselende en speelse wijze de conditie van de hedendaagse druk bezette dames op peil te houden. Naast het sportieve element is het sociale contact een belangrijke secundaire doelstelling.

Zaalvoetbal
Tijdens de les zaalvoetbal bindt een aantal heren wekelijks de ‘strijd’ met elkaar aan. Er wordt dan op fanatieke, maar volstrekt verantwoorde en sportieve wijze geprobeerd elkaar te passeren met maar één ‘doel’ voor ogen. Na deze inspanning kunnen ze nog steeds door één deur de kleedkamer in.

Volleybal
De dames en heren spelen in een uur een aantal sets volleybal. De teams worden wekelijks opnieuw samengesteld. Bewegen, techniek en samenspel zijn de ingrediënten. Meedoen is belangrijker dan winnen, hoewel het laatste toch wel de uitdaging is.